Toimitilamme

Amal ry tarjoaa toimitilojaan jäsenten sekä ulkopuolisten tahojen käyttöön harkintansa mukaan. Tiloilla voi pitää pienimuotoisia tapaamisia tai yksityisyystilaisuuksia sekä järjestää ryhmätoimintaa noudattaen Amal ry:n arvoja, ohjeistuksia sekä taloyhtiön sääntöjä. Tutustuu ohjeistuksiin ja sääntöihin täällä

Vuokrattavat tilat sijaitsevat osoitteessa Telatie 8 as 19, 00950 Helsinki.

Tilojen koko on 60 neliötä ja niihin kuuluu pieni keittiö, olohuone/ruokatila, työtilaa ja neuvotteluhuone sekä wc-tilat.
Keittiön varusteisiin kuuluu kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, jääkaappi sekä hella/uuni.

Tiloja voi käyttää aikoina, jolloin tiloilla ei ole yhdistyksen omaa käyttöä.

HUOM! Jäsenille tiloja tarjotaan ilman maksua toimintaan, joka toteuttaa yhdistyksen sääntöjen mukaista naiserityistä ja uskontolähtöistä toimintaa. Huomaa, että jollet ole jäsen ja haluat toteuttaa naisille tai tytöille suunnattua toimintaa, kannattaa sinun hakea yhdistyksen jäsenyyttä. Jäsenyyteemme ja sen hakemiseen voit tutustua toimintaan mukaan -osiossa.

Muuhun toimintaan (esim. yksityistilaisuudet) varaushinnat ovat:
Koko päivä klo 10.00-21.00 – jäsenet 100 e, muut 150 e
Puoli pv. (6 h) – jäsenet 60 e, muut 80 e
Lyhyemmät varaukset – jäsenet 15 e/h, muut 20 e/h

Varausanomuksesi voit jättää täällä

Vastaamme varaustiedusteluusi muutaman päivän sisällä. Annathan hakemuksessa kaikki tiedot asianmukaisesti ja kerrot millaiseen käyttöön tiloja olet varaamassa. Mikäli varauslomake on puutteellisesti täytetty tai käyttötarkoitus ei ole tiloillemme tai arvoihimme sopiva, varaamme oikeuden evätä varaushakemus.