Tukipuhelin 2021
Tukipuhelin on tarkoitettu eri ikäisille naisille, jotka tarvitsevat neuvoa, ohjausta tai keskusteluapua erilaissa haasteissa. Tukipuhelinpalveluiden perustana on uskontotietoinen tuki, ammatillisuus, luottamuksellisuus ja vertaisuus. Tukipuhelin toimii Amal ry:n arvoihin ja periaatteisiin nojaten.

Kuuntelemme ja tuemme sinua sekä annamme ohjausta palveluiden etsimisessä. Voit soittaa myös anonyymisti.

Maanantaisin klo. 14 - 16.00
soita: 045 78318555
(suomi, englanti)

Älä jää yksin, Soita meille!
amal ry tukisisko
Meistä jokainen kohtaa elämässään haasteita ja vaikeita aikoja. Näissä tilanteissa tarvitsemme tukea ja apua, mutta emme aina sitä uskalla pyytää. Voimme ujostella oman haavoittuvaisuuden esille tuomista. Voimme kamppailla oman vakaumuksen ja ympäröivän yhteiskunnan ristipaineissa ja tarvitsemme kuulevaa korvaa tai eteenpäin tukevaa keskustelua.

Tukea saatamme tarvita myös silloin, kun elämme kahden eri uskonnon (joista toinen islam) liitossa tai olemme kiinnostuneita ka kanssa vaihtaa ajatuksia.

Amal ry:llä on eri paikkakunnilla luotettavia vapaaehtoisia tukisiskoja, jotka toimivat tukea tarvitsevien naisten tukena. Tukea voit saada monissa erilaisissa tilanteissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Kerro meille tilanteestasi, niin etsimme sinulle avuksesi sopivan tukisiskon. Toiminta on luottamuksellista ja vapaaehtoisemme sitoutuvat vaitiolovelvollisuuteen sekä yhdistyksen arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaiseen tukeen ja ohjaukseen.

Lomakkeelle klikkaamalla tästä.